Luxe relatiegeschenken bedrukken met tampondruk

Luxe relatiegeschenken bedrukken met tampondruk

Tampondruk is een handige en veelzijdige manier om bijna elk product van een bedrukking te voorzien. Deze techniek gebruikt een siliconen tampon om inkt van een speciaal voorbereide plaat – de cliché – op het product te stempelen. Dit proces begint met het belichten van de cliché, waarop jouw logo of ontwerp is aangebracht, zodat de inkt precies op de juiste plekken terechtkomt. Daarna wordt de tampon in de inkt gedrukt en vervolgens op het product om jouw ontwerp nauwkeurig over te brengen. Bij LogoLogo zijn we gespecialiseerd in het bedrukken en personaliseren van relatiegeschenken.

 

Waarom kiezen voor tampondruk?

Voordelig: Tampondruk is bijzonder kostenbesparend, vooral bij grotere bestellingen. Het maakt het bedrukken van promotieartikelen en relatiegeschenken met jouw logo betaalbaar.

Flexibel: Deze techniek kan op bijna elke vorm worden toegepast, van vlak tot gebogen, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan producten zoals pennen, powerbanks en meer.

Gedetailleerd: Tampondruk is perfect voor gedetailleerde ontwerpen. Zelfs de fijnste lijnen en patronen kunnen helder en duidelijk worden gereproduceerd.

Snel en efficiënt: Deze methode stelt je in staat om snel een groot aantal items te bedrukken, ideaal voor wanneer je haast hebt.

Kleurrijk: Je kunt kiezen voor bedrukking in meerdere kleuren om jouw logo of ontwerp levendig en aantrekkelijk te maken.

 

Wat zijn de aandachtspunten van tampondruk?

Hoewel tampondruk vele voordelen heeft, is het goed om te onthouden dat bedrukte artikelen beter niet in de vaatwasser geplaatst kunnen worden om vervaging van de bedrukking te voorkomen. Daarnaast is deze techniek niet geschikt voor alle materialen; voor sommige producten zoals die van hout of metaal kan lasergravure een betere keuze zijn.

 

Kan je beter kiezen voor tampondruk of zeefdruk?

Beide technieken zijn geweldig voor het bedrukken van promotieartikelen, maar tampondruk biedt meer flexibiliteit voor onregelmatige vormen en oppervlakken. Zeefdruk is daarentegen ideaal voor grotere ontwerpen en vlakke oppervlakken. De keuze tussen tampondruk en zeefdruk hangt af van jouw specifieke behoeften, zoals het soort product, het ontwerp en de gewenste afwerking.

 

Luxe relatiegeschenken personaliseren bij LogoLogo

Bij LogoLogo.nl begrijpen we het belang van kwalitatief hoogwaardige bedrukking voor jouw promotieartikelen en relatiegeschenken. We bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor tampondruk, waarmee we jouw logo of boodschap helder en aantrekkelijk kunnen weergeven. Of je nu op zoek bent naar een effectieve manier om je merk te promoten of een blijvende indruk wilt achterlaten bij je klanten en relaties, wij staan klaar om je te helpen met de perfecte bedrukking voor jouw project. Bekijk het ruime aanbod luxe relatiegeschenken van bekende merken. Ontdek de mogelijkheden bij LogoLogo.nl en laat ons jouw merk naar een hoger niveau tillen.

Scroll naar boven